0
0
Winkelwagen
€ 0,00

RUILEN & RETOURNEREN

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over het geleverde product. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Retouren worden alleen geaccepteerd indien de verpakking en het product onbeschadigd zijn en het product ongebruikt is. Het product moet binnen 14 dagen na de ontvangstdatum terug in het bezit zijn van Buy Hair Online. In verband met hygiëne kunnen pruiken niet geruild of geretourneerd worden indien de verpakking is geopend. Producten die gebruikt zijn worden niet geaccepteerd en zullen niet gecrediteerd worden.

Buy Hair Online vergoedt alle betalingen van de consument, voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Buy Hair Online aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Buy Hair Online gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


BESCHADIGDE OF FOUTIEVE LEVERINGEN
U kunt de producten ruilen of het volledige bedrag van de aankoop terugontvangen wanneer de door u bestelde producten bij ontvangst beschadigd of gebrekkig blijken te zijn of ingeval u producten heeft ontvangen die u niet besteld heeft.

RUILEN
Mocht u een of meerdere producten willen ruilen, kan dat uiteraard mits in originele staat. U dient echter wel de verzendkosten te betalen om de artikelen weer naar ons toe te zenden. Wij betalen dan weer de verzendkosten om de juiste artikelen naar u toe te zenden.

GRATIS VERZENDEN
Bestellingen vanaf €45,- worden verstuurd zonder verzendkosten in rekening te brengen. Mocht er later artikelen geretourneerd worden waardoor het aankoopbedrag lager wordt dan €45,-, behoudt Buy Hair Online het recht om alsnog de verzendkosten in rekening te brengen.

RESTITUTIE
Ingeval van retourzending van beschadigde of foutief geleverde producten betalen wij het volgende aan u terug:
het volledige bedrag van de aankoop;
de kosten van verzending van de producten naar u;
de kosten van de retourzending aan ons.
Wanneer u de producten niet in dezelfde staat retourneert als waarin u de producten heeft ontvangen, kunnen wij de producten of de kosten van het ophalen van de producten bij u in rekening brengen.

PRODUCTEN RETOURNEREN

Producten retourneren kan door deze gefrankeerd op te sturen naar :
Buy Hair Online 
Geerteveld 4
1541 PH Koog aan de Zaan


HOE KUNT U MET ONS CONTACT OPNEMEN
klantenservice@buyhaironline.com
Tel: 075-6318390

* = prijzen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Ook Buy Hair Online maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van de site stem je hiermee in.