0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Op de website van Buy Hair Online zijn uw transacties geheel beveiligd. 

Betalen met iDEAL via Buckaroo
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. 
U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 
Wat is Buckaroo?
Buckaroo is een beveiligd betaalsysteem dat ervoor zorgt dat uw betaling op een veilige manier door geeft aan uw bank die de transactie uitvoert.
Betalen met iDEAL is bij Buy Hair Online GRATIS.

Riverty(voorheen AfterPay)
Wat is Riverty?
Riverty voert voor Buy Hair Online het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Riverty via e-mail ontvangt om uw bestelling te betalen. Zodra u uw pakket ontvangen heeft, kunt u de factuur betalen via DigiAccept of iDEAL.

U kunt bij Buy Hair Online betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty dan kunt u een bestelling tot een bedrag van € 250,- betalen met een digitale acceptgiro.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale acceptgiro voert  Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in het Privacy Statement Riverty.

Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met een digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk met een andere betaalmethode betalen. Mocht u vragen hebben over de autorisatie, dan kunt u contact opnemen met Riverty.
De transactiekosten voor de betaalwijze met Riverty zijn GRATIS.

Riverty hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer deze termijn overschreden wordt, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht: Kijkt u voor actuele informatie op de Riverty website.

Met vragen over de status van uw betaling of andere vragen over deze betaalwijze, kunt u altijd contact met Riverty opnemen.

Betalen met Paypal
Paypal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode dat gekoppeld is aan uw e-mailadres waarmee je op een gemakkelijke en veilige manier en in enkele klikken kunt betalen.

Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken.
PayPal schrijft het geld na enige dagen af van uw bankrekening of creditcard.
Betalen met PayPal is GRATIS.

Overmaken(vooruitbetaling)
U kunt het totaalbedrag overmaken op één van onze rekeningen.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk.

ING: 9696168 t.n.v. Buy Hair Online
IBAN: NL20INGB0009 696168
BIC: INGBNL2A

SNS Bank: 82.04.90.628 t.n.v. Buy Hair Online
IBAN: NL72 SNSB 0820 4906 28
BIC: SNSBNL2A

* = prijzen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Ook Buy Hair Online maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door gebruik te maken van de site stem je hiermee in.
Accepteer geselecteerde cookies